KRÁSNÝ ÚSPĚCH Z KRAJSKÉ SOUTĚŽE

Dne 5.4.2024 se v ZUŠ Mladá Boleslav konalo krajské kolo soutěže MŠMT ve hře na housle a naši žáci byli opět úspěšní!

Andráš Lozan ze třídy Jany Lébrové získal 2.cenu v první kategorii  a cenu nejmladšího účastníka.

Alena Potužáková ze třídy Ondřeje Lébra získala 2.cenu ve třetí kategorii . Bravo!

Na klavír je skvěle doprovázel Tomáš Hojdysz.

Oběma žákům a jejich pedagogům moc gratulujeme

 

Kytarová soutěž

Dne 7.3.2024 se naši žáci zúčastnili kytarové soutěže základních uměleckých škol vyhlášené MŠMT ČR. Realizaci, prostory, občerstvení aj. zajišťovala ZUŠ Libčice nad Vltavou, potažmo její pedagogický sbor v čele s panem ředitelem Vladimírem Klimentem. Z okresního kola (Praha-západ) si první místo v kategorii 14 let odnesl Jonáš Smékal a na druhém místě se v kategorii 10 let umístil Ondřej Červeňák. Oběma našim žákům gratulujeme a děkujeme za úspěšnou reprezentaci naší základní umělecké školy Harmony.

 

Úspěch našich klavíristů

 

V pátek 1.3. se v ZUŠ Dobřichovice konalo okresní kolo klavírní soutěže ZUŠ MŠMT. Naše škola ve školním kole nominovala 9 klavíristů. Soutěže se zúčastnilo celkem 57 soutěžících v devíti věkových kategoriích. Naši klavíristé se umístili v šesti kategoriích na prvních místech, což je velký úspěch vzhledem k tomu, že se žáci ZUŠ Harmony zúčastnili této soutěže poprvé v historii školy.

V nulté kategorii získala 1. místo Tereza Smékalová ze třídy Sabiny Vajdové. Ze stejné třídy je Matěj Pečený, který se umístil na 1. místě v první kategorii. Ve třetí kategorii si první místo odnáší Jakub Hončík ze třídy pana učitele Tomáše Hojdysze a ve čtvrté kategorii obsadila 1. místo Alžběta Červeňáková ze stejné třídy. V šesté kategorii naši školu reprezentovali dva účastníci. První místo si vybojovala Dominika Macáková (T. Hojdysz) a druhé místo získal Tobiáš Bursík (S. Vajdová).

V 8. kategorii se umístil Šimon Červeňák na 3. místě ze třídy pana učitele Jana Pudláka.

V poslední 9. kategorii podala skvělý výkon Karolína Česká (T. Hojdysz) a získala 1. cenu a 3. cenu obdržel Miroslav Čermák (S. Vajdová).

Všem klavíristům a jejich pedagogům srdečně gratulujeme za výborné výkony a přejeme mnoho úspěchů a motivace do další práce.