DUBEN VE ZNAMENÍ TANCE
Dne 20.4. se dívky z tanečního oboru pod vedením Sabiny Bažantové účastnily pohárové soutěže M-Cup v pražských Modřanech. Své síly porovnaly s ostatními ZUŠkami a DDM z Prahy a okolí.
Největší úspěch měly Nikola Kučerová a Anna Voříšková z 5. ročníku, které se svým duetem Love into a Weapon vyhrály 1. místo!
Dalším krásným umístěním se dívky z 5. ročníku mohou pyšnit se svou novou choreografií Good For You ve stylu Lyrical Jazz, se kterou získaly bronz!
Na soutěži předvedla krásný výkon Claudia Lukander se svým sólem Dark Paradise (kategorie moderní tanec) a skončila na 6. místě ve velké konkurenci.
Gratulujeme!
Ve středu 24.4. proběhla v ZUŠ Harmony soutěž Dechoklání, kterou pořádala naše škola. Chtěli bychom poděkovat všem soutěžím i pedagogům za skvělý průběh soutěže. Gratulujeme všem účinkujícím a zejména vítězům v daných kategoriích. Za naši školu se v zobcových flétnách umístili Alžběta Perská na 1. místě, Matylda Svobodová na 2. místě a Silvia Bea Dobogai na 3. místě. Šimon Novák získal 1. místo v oboru saxofon a Adina Lindauerová také 1. místo v oboru klarinet. Gratulujeme!
V neposlední řadě bychom rádi poděkovali naší korepetitorce Sabině Vajdové!

 

 Vyhodnocení výtvarné soutěže To je hlína nadačního fondu Modrá rybka se konalo v
pátek 26. dubna 2024 v Malostranské besedě. Letos naši žáci obsadili všechny vítězné příčky. 1. místo Jan Bartoš, 2. místo Silvia Bea Dobogai a 3. místo Michaela Roháčková. Gratulujeme

„KVALIFIKOVALI JSME SE NA SVĚT!“

V pátek 16. a v sobotu 17. února se v německém Selbu konala mezinárodní taneční soutěž a taneční obor ZUŠ Harmony tak mohl opět po roce jet, zkusit porovnat své síly s ostatními tanečními školami.

Páteční odpoledne soutěžili v Rosenthal Theatre dívky z 4.-6. ročníku v kategorii Moderní tanec (10 – 14 let). Všech 6 studentek tanečního oboru předvedli skvělý výkon a vybojovaly si tak zlatou medaili a kvalifikaci na světové kolo, které se letos bude konat v červnu v Nizozemsku.

Dále pak soutěžila se svým sólem, v kategorii Moderní tanec, Claudia Lukander, která ve velké konkurenci obsadila 9. místo ze 14 a Nikola Kučerová s Annou Voříškovou se svým duetem získaly 5. místo z 9.

V sobotu 17. února přijely do Selbu soutěžit nejstarší dívky i s paní učitelkou Sabinou. V kategorii „Moderní tanec – dospělí“ získaly 1. místo z 11 dalších týmů. Za kategorii „Jazz Dance – dospělí“ pak 3. místo a Alexandra Mádrová se svým sólem byla 2. z 9. Dívky se tak rovněž kvalifikovaly na světové kolo.

„Děkujeme mnohokrát paní ředitelce Majdě Markové, za její úžasnou podporu nejen její důvěrou a fanděním nám, ale i finanční, jelikož tyto soutěže v zahraničí jsou dost nákladné. Také všem známým a rodičům, kteří v nás věří a jsou tu pro nás i v časech, kdy jsou tréninky šílená dřina a člověk má pocit, ze už to nezvládne, nebo když medaile necinkají jako včera… Zkrátka děkujeme, že jste tu pro nás i v těch těžkých chvílích, které jsou však pro tyto úspěchy nezbytné.

 

Děkuji všem svým studentkám – soutěžícím. Jsem na vás neskutečně moc pyšná.“ – Sabina Daniela Bažantová, taneční obor ZUŠ Harmony

Všem moc gratulujeme ❤️